Helsegruppen NEMUS

Om klinikken

NEMUS Trondheim er en tverrfaglig klinikk med kiropraktor, fysioterapeut, akupunktør, massør, og helsefremmende tjenester til bedrifter  i Trondheim.

Vårt hovedkontor finner du i nye flotte lokaler i Trondheim sentrum (midtbyen), i 2.etg. i en av de nyoppførte bryggene like ved Ravnkloa. Tore Øverås etablerte klinikken i 2001, men hadde da jobbet som kiropraktor siden 1970-tallet. Klinikken drives nå av 2 av hans barn Torben Øverås og Cecilie K Øverås, samt Kim Krage.

I tillegg er vi tilgjengelig på Melhus, og Ørlandet Medisinske Senter.

NEMUS Trondheim finner du i Fjordgata 80, 2.etg kun ett steinkast fra Ravnkloa. Det finnes flere parkeringsmuligheter i området (gateparkering i Fjordgata, parkeringshus i «Svømmerhallen», Sandgata, Trondheim Torg, Olavshallen og Sentralstasjonen), samt meget gode bussforbindelser i Munkegata. Klinikken er også lett tilgjengelig om man kommer med tog eller båt. 

Ved NEMUS Melhus jobber kiropraktor Torben Øverås 2 dager i uken (tirsdag/torsdag). Klinikken er samlokalisert med Melhus Fysioterapiklinikk i Thoragården (2.etg) i Melhus sentrum,- med tett samarbeid og fokus på opptrening.

Ørlandet Medisinske Senter har vi en kiropraktor hver mandag. Senteret er samlokalisert og i tett samarbeid med legesenteret på Brekstad, Ørlandet kommune.

Hva kan vi hjelpe deg med?  
Du skal være trygg på at du kan komme til oss med både akutte og langvarige NErve-, MUskel- og Skjelettplager (NEMUS). Dette omfatter ikke bare ryggen din, men hele bevegelsesapparatet.  Vi foretar en grundig undersøkelse, og velger den oppfølgingen som passer best for dine plager. Det er viktig for oss at du får et individuelt tilpasset opplegg, samt at vi tilnærmer oss ditt problem helhetlig. Dette er noen av plagene vi utreder, behandler og forebygger:

Ta gjerne kontakt på e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller ring oss på tlf 73 52 22 42 om du har spørsmål omkring diagnose, behandling eller annet.

 

Vår klinikk er en del av Helsegruppen NEMUS. NEMUS står for NErve, MUskel og Skjelett. Hovedmålet med NEMUS er å sørge for at våre pasienter til enhver tid får best mulig oppfølging av deres nerve,- muskel- og skjelettplager.  Alle klinikkene i NEMUS har en tverrfaglig profil, der kiropraktikk og fysioterapi står sentralt. Felles for alle er et stort engasjement for pasientene og høyt fokus på faglig oppdatering. Helsegruppen NEMUS er representert med klinikker i de største byene og flere tettsteder i Norge. Se her for en detaljert oversikt over alle klinikkene.

Velkommen til oss!

Hilsen NEMUS Trondheim

Øveråsklinikken har byttet navn til NEMUS Trondheim.  Ny adresse. Samme eiere. Samme terapeuter. Nye ideer for å gi deg en bedre helse.

JoomShaper

Ved å bruke vår nettside, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. For å finne ut mer om informasjonskapslene vi bruker, se vår personvernerklæring.