Helsegruppen NEMUS

Velkommen til NEMUS Skøyen - Tverrfaglig klinikk i Oslo

Hoffsveien 4,
0275 Oslo

Tlf: 24 02 28 87
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

NEMUS Skøyen er en tverrfaglig klinikk med kiropraktorer i Oslo. I tillegg har vi fysioterapeuter og muskel- og massasjeterapeut.

Hvor er vi?

Vi ligger sentralt plassert på Skøyen i Hoffsveien 4 - tvers overfor Rema 1000. Du kan parkere på våre reserverte plasser i parkeringshuset i gaten her. Tog og trikk er i umiddelbar nærhet (se www.ruter.no for avganger). Den nærmeste holdeplassen for trikken er Hoff, kommer du med tog går du av på Skøyen stasjon. Begge er bare noen minutters gange unna NEMUS Skøyen.

Finn din nærmeste klinikk

Din adresseRadius:

Helsegruppen NEMUS har klinikker i alle de største byene og flere tettsteder i Norge.

Alle klinikkene favner flere fagretninger der kiropraktikk og fysioterapi står sentralt. Noen har også lege, manuell terapeut, psykolog, psykomotorisk fysioterapeut, ernæringsfysiolog, massør og akupunktør. Vårt helsearbeid omfatter alt fra pasienter på klinikkene, til bedrifter, skoler og idrettsmiljø. Du kan lese mer om NEMUS her.
 
Velger du å få hjelp på en NEMUS-klinikk, kan du forvente deg god service, grundig undersøkelse, målrettet behandling og forebyggende råd som hjelper deg til å nå de målene du ønsker!

Hvor er vi?
På denne siden har du full oversikt over alle steder i Norge du finner en NEMUS-klinikk. Klikker du på klinikken, kan du lese mer om behandlingstilbud, hvem som jobber der og hvordan du kan få kontakt med oss. Vi ser fram til å høre fra deg!


0

Nyheter NEMUS Skøyen

JoomShaper

Ved å bruke vår nettside, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. For å finne ut mer om informasjonskapslene vi bruker, se vår personvernerklæring.