Helsegruppen NEMUS

Helsegruppen NEMUS

Hva er NEMUS?
NEMUS står for NErve, MUskel og Skjelett. Vår helsegruppe har klinikker i alle de største byene og flere tettsteder i Norge. Alle klinikkene er tverrfaglige med kiropraktor og fysioterapeut. Noen klinikker har også lege, manuellterapeut, psykolog, psykomotorisk fysioterapeut, ernæringsfysiolog, massør og akupunktør.

Hvor er vi?
Klinikkene våre strekker seg fra Trondheim til Bergen, Stord, Stavanger, Mandal, Arendal, Kristiansand, Kongsberg, Tønsberg, Nøtterøy, Horten, Asker, Oslo, Nittedal, Lørenskog, Kløfta, Lillestrøm, Kongsvinger, Moss, Sarpsborg, Fredrikstad og Halden.

Hvorfor er NEMUS nyttig for deg?
Hovedmålet med NEMUS er å skape gode løsninger - for deg som pasient, for bedrifter og eksterne helseaktører vi samarbeider med og for alle som jobber på klinikkene.  Noe av det NEMUS jobber mest med er kvalitetssikring av behandling, forebygging, kommunikasjon og service. For å kvalitetssikre våre tjenester, har vi jevnlige tilfredshetsundersøkelser blant pasientene og høyt fokus på etter- og videreutdanning blant våre medarbeidere. 

Velger du å få hjelp på en NEMUS-klinikk, kan du forvente deg god service, grundig undersøkelse, målrettet behandling og forebyggende råd som hjelper deg til å nå de målene du ønsker!

“Kontroll over egen helse er en god opplevelse! - NEMUS viser deg hvordan!”

JoomShaper

Ved å bruke vår nettside, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. For å finne ut mer om informasjonskapslene vi bruker, se vår personvernerklæring.