Helsegruppen NEMUS

FOR THE CHANCE TO....GAIN MORE CONTROL OVER THE HEADACHE

FOR THE CHANCE TO....GAIN MORE CONTROL OVER THE HEADACHE

Onsdag denne uken var migrene-dagen! Dagen skulle gi oppmerksomhet og hjelp til alle de som sliter med migrene. Den europeiske hodepine- og migrenealliansen ønsket i denne anledning å sette fokus på det vi uten migrene kanskje tar for gitt, men som er fryktelig vanskelig for en med migrene.

Alle kunne bidra med et utsagn etter «For the chance to….» F.eks. «For the chance to go to work.”.

Vi i NEMUS ser det som en viktig sak å gi pasienter med migrene mer kontroll over sine plager. Gjennom behandling, råd, veiledning og øvelser får et overveldende flertall av pasientene sjeldnere anfall, og mindre intense smerter. Gjennom behandling og koordinering med legen, klarer vi i mange tilfeller også å redusere medisinering. 

NEMUS sitt bidrag til migrenepasientene  i anledning migrene-dagen var derfor:

“FOR THE CHANCE TO... GAIN MORE CONTROL OVER THE HEADACHE”
#MigraineBrighterFuture

Har du en hodepine eller migrene du ønsker hjelp til, ta kontakt med oss. Vi tilbyr både diagnostikk, behandling og forebygging, og samarbeider med både din fastlege, og med spesialister på Sandvika Nevrosenter.

NRK-artikkel om migrene og hodepine
Les denne artikkelen med professor Lars Jacob Stovner og kiropraktor Martin Herneblad-Due der du kan få noen enkle råd mot din hodepine

JoomShaper

Ved å bruke vår nettside, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. For å finne ut mer om informasjonskapslene vi bruker, se vår personvernerklæring.