Helsegruppen NEMUS

Velkommen til NEMUS Nesttun

kiropraktor bergen

Nesttunveien 109,
5221 BERGEN

Tlf: 55 13 07 00
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

NEMUS Nesttun er en tverrfaglig klinikk med kiropraktorer, fysioterapeuter og akupunktør i Bergen. Vi tilbyr også helsefremmende tjenester til bedrifter.

Vår klinikk ligger sentralt plassert på Nesttun, i Fana bydel i Bergen. Du finner oss i Nesttunveien 109, i 3. Etasje i KLM-Gården. Du kan parkere i parkeringshuset i Nesttunsenteret. Bybane og buss er i umiddelbar nærhet.

Du skal være trygg på at du kan komme til oss med alle typer nerve-, muskel- og skjelettplager - både akutte og langvarige. Vi foretar en grundig undersøkelse, og velger den oppfølgingen som passer best for dine plager

Vår klinikk er en del av Helsegruppen NEMUS.
NEMUS står for nerve, muskel og skjelett. Hovedmålet med NEMUS er å sørge for at våre pasienter til enhver tid får best mulig oppfølging av deres nerve,- muskel- og skjelettplager. Alle klinikkene i NEMUS har en tverrfaglig profil, der kiropraktikk og fysioterapi står sentralt. Felles for alle er et stort engasjement for pasientene og høyt fokus på faglig oppdatering. Helsegruppen NEMUS er representert med klinikker i de største byene og flere tettsteder i Norge. Se her for en detaljert oversikt over alle klinikkene.

Klikk her om du ønsker å få kontakt med oss. Vi ønsker deg en god dag så lenge!
Hilsen oss ved NEMUS Nesttun

 

Finn din nærmeste klinikk

Din adresseRadius:

Helsegruppen NEMUS har klinikker i alle de største byene og flere tettsteder i Norge.

Alle klinikkene favner flere fagretninger der kiropraktikk og fysioterapi står sentralt. Noen har også lege, manuell terapeut, psykolog, psykomotorisk fysioterapeut, ernæringsfysiolog, massør og akupunktør. Vårt helsearbeid omfatter alt fra pasienter på klinikkene, til bedrifter, skoler og idrettsmiljø. Du kan lese mer om NEMUS her.
 
Velger du å få hjelp på en NEMUS-klinikk, kan du forvente deg god service, grundig undersøkelse, målrettet behandling og forebyggende råd som hjelper deg til å nå de målene du ønsker!

Hvor er vi?
På denne siden har du full oversikt over alle steder i Norge du finner en NEMUS-klinikk. Klikker du på klinikken, kan du lese mer om behandlingstilbud, hvem som jobber der og hvordan du kan få kontakt med oss. Vi ser fram til å høre fra deg!


0 

JoomShaper

Ved å bruke vår nettside, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. For å finne ut mer om informasjonskapslene vi bruker, se vår personvernerklæring.