Helsegruppen NEMUS

Velkommen til NEMUS Lillestrøm (tidl. Lillestrøm Kiropraktorsenter)

Dampsagveien 2,
2000 Lillestrøm

Tlf: 64 84 67 67
Vakttelefon: 99 57 90 90
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

NEMUS Lillestrøm er en tverrfaglig klinikk med kiropraktorer, muskel- og massasjeterapeuter, akupunktør, treningsveileder og ultralydvurdering.

NEMUS Lillestrøm ligger i Romerike Helsebygg sentralt ved tog og bussentralen i Lillestrøm. Senteret har vært i Lillestrøm i over 30 år og har et godt samarbeid med andre helsetjenester i Skedsmo og tilstøtende kommuner.

Du skal være trygg på at du kan komme til oss med alle typer nerve-, muskel- og skjelettplager - både akutte og langvarige. Vi foretar en grundig undersøkelse, og velger den oppfølgingen som passer best for dine plager. Kiropraktorer har også refusjons- og sykmeldingsrett og kan henvise til legespesialist og billeddiagnostik som røntgen/CT/MR ved behov. Vi samarbeider også med Romerike Fysioterapi i etasjen under oss.

Velkommen!

  

 

Nyheter NEMUS Lillestrøm

 • Nyopprettet stilling: Markedsføringskoordinator

  Nyopprettet stilling: Markedsføringskoordinator

  Vil du øke synligheten til en helsekjede i vekst, og samtidig ha en jobb med mening?
 • 16. oktober er World Spine Day

  16. oktober er World Spine Day

  16. oktober markeres «World Spine Day» verden over for å sette fokus på smerter og plager i rygg. Vi i NEMUS ønsker å bidra til å sette fokus på dette problemet som rammer 8 av 10 i løpet av livet.
 • Massør søkes til NEMUS Lillestrøm

  På NEMUS Lillestrøm AS jobber 7 kiropraktorer, 2 massører, akupunktør, klinisk ernæringsfysiolog og to resepsjonister. Da begge massører går ned i arbeidstid i løpet av høsten, ønsker vi å knytte til oss en massør som kan overta deler av deres praksis.

Facebook

Instagram

 

Finn din nærmeste klinikk

Din adresseRadius:

Helsegruppen NEMUS har klinikker i alle de største byene og flere tettsteder i Norge.

Alle klinikkene favner flere fagretninger der kiropraktikk og fysioterapi står sentralt. Noen har også lege, manuell terapeut, psykolog, psykomotorisk fysioterapeut, ernæringsfysiolog, massør og akupunktør. Vårt helsearbeid omfatter alt fra pasienter på klinikkene, til bedrifter, skoler og idrettsmiljø. Du kan lese mer om NEMUS her.
 
Velger du å få hjelp på en NEMUS-klinikk, kan du forvente deg god service, grundig undersøkelse, målrettet behandling og forebyggende råd som hjelper deg til å nå de målene du ønsker!

Hvor er vi?
På denne siden har du full oversikt over alle steder i Norge du finner en NEMUS-klinikk. Klikker du på klinikken, kan du lese mer om behandlingstilbud, hvem som jobber der og hvordan du kan få kontakt med oss. Vi ser fram til å høre fra deg!


0

JoomShaper

Ved å bruke vår nettside, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. For å finne ut mer om informasjonskapslene vi bruker, se vår personvernerklæring.