Helsegruppen NEMUS

Velkommen til NEMUS Kløfta

Trondheimsvegen
Kløfta 88,
2040 Kløfta

Tlf: 63 00 19 20
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

NEMUS Kløfta AS er en tverrfaglig klinikk med kiropraktor, osteopat og fysioterapeut.

Vi tilbyr også helsefremmende tjenester til bedrifter. 
Avdelingen på Kløfta ble etablert i 2008, for å gi et tilbud til våre pasienter i dette området. I 2013 flyttet vi inn i nyoppussede lokaler i Trondheimsvegen 88. I løpet av våren 2016 fikk vi også tilgang til osteopat på klinikken.
På klinikken jobber kiropraktor Monica Beharie, osteopat Jan-Andreas Fosnæs og fysioterapeut Maiken Sand.
Vi har adkomst direkte fra Trondheimsvegen, med parkeringsplasser utenfor bygget ut mot Trondheimsvegen. Klinikken ligger vis-a-vis Romerikssenteret, kun 200m fra togstasjonen på Kløfta.

Du skal være trygg på at du kan komme til oss med alle typer nerve-, muskel- og skjelettplager - både akutte og langvarige. Vi foretar en grundig undersøkelse, og velger den oppfølgingen som passer best for dine plager. Dette er noen av plagene vi utreder, behandler og forebygger:

·       Fotplager: Akillessenesmerter, plantar fascitt, slitasjegikt i ankel, fot og tær

·       Svimmelhet,  hodepine

·       Kjeveplager: Smerter,

·       Nakkeplager: Akutt kink, stivhet, prolaps

·       Skulderplager: Myalgier, impingement/ inneklemingsyndrom, tendinopatier

·       Armplager, tennisalbue, smerter håndledd og fingre

·       Ryggplager: Hekseskudd/akutte smerter, prolaps, lumbago, isjias, spinal stenose

·       Smerter mellom skulderbladene

·       Bekkenplager: Bekkenløsning og bekkenleddsyndrom

·       Hofte- og lyskeplager

·       Kneplager: Meniskskader, leddbåndskader

·       Idrettsskader

Vår klinikk er en del av Helsegruppen NEMUS.
NEMUS står for NErve, MUskel og Skjelett. Hovedmålet med NEMUS er å sørge for at våre pasienter til enhver tid får best mulig oppfølging av deres nerve,- muskel- og skjelettplager.  Alle klinikkene i NEMUS har en tverrfaglig profil, der kiropraktikk og fysioterapi står sentralt. Felles for alle er et stort engasjement for pasientene og høyt fokus på faglig oppdatering. Helsegruppen NEMUS er representert med klinikker i de største byene og flere tettsteder i Norge. Se her for en detaljert oversikt over alle klinikkene.

 

Nyheter NEMUS Kløfta

 • Nyopprettet stilling: Markedsføringskoordinator

  Nyopprettet stilling: Markedsføringskoordinator

  Vil du øke synligheten til en helsekjede i vekst, og samtidig ha en jobb med mening?
 • 16. oktober er World Spine Day

  16. oktober er World Spine Day

  16. oktober markeres «World Spine Day» verden over for å sette fokus på smerter og plager i rygg. Vi i NEMUS ønsker å bidra til å sette fokus på dette problemet som rammer 8 av 10 i løpet av livet.
 • Massør søkes til NEMUS Lillestrøm

  På NEMUS Lillestrøm AS jobber 7 kiropraktorer, 2 massører, akupunktør, klinisk ernæringsfysiolog og to resepsjonister. Da begge massører går ned i arbeidstid i løpet av høsten, ønsker vi å knytte til oss en massør som kan overta deler av deres praksis.

Facebook

Instagram

 

Finn din nærmeste klinikk

Din adresseRadius:

Helsegruppen NEMUS har klinikker i alle de største byene og flere tettsteder i Norge.

Alle klinikkene favner flere fagretninger der kiropraktikk og fysioterapi står sentralt. Noen har også lege, manuell terapeut, psykolog, psykomotorisk fysioterapeut, ernæringsfysiolog, massør og akupunktør. Vårt helsearbeid omfatter alt fra pasienter på klinikkene, til bedrifter, skoler og idrettsmiljø. Du kan lese mer om NEMUS her.
 
Velger du å få hjelp på en NEMUS-klinikk, kan du forvente deg god service, grundig undersøkelse, målrettet behandling og forebyggende råd som hjelper deg til å nå de målene du ønsker!

Hvor er vi?
På denne siden har du full oversikt over alle steder i Norge du finner en NEMUS-klinikk. Klikker du på klinikken, kan du lese mer om behandlingstilbud, hvem som jobber der og hvordan du kan få kontakt med oss. Vi ser fram til å høre fra deg!


0

JoomShaper

Ved å bruke vår nettside, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. For å finne ut mer om informasjonskapslene vi bruker, se vår personvernerklæring.