Helsegruppen NEMUS

Velkommen til NEMUS Harstad (tidligere Sentrumsklinikken Harstad)

Asbjørn Selsbanesgate 2,
9405 Harstad

Tlf: 77 06 13 28
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

NEMUS Harstad  er en moderne tverrfaglig klinikk med kiropraktorer og fysioterapeut.

Vi holder til i moderne, lett tilgjengelige lokaler midt i Harstad Sentrum. Du finner oss i Asbjørn Selsbanesgate 2. Det er gangavstand fra bussterminalen, hurtigbåtkaia og torget. 

Hva kan vi hjelpe deg med?
Du kan komme til oss med alle typer plager i nerve-, muskel- og skjelettsystem såvel akutte som langvarige plager. Vi foretar en grundig undersøkelse, og vil med bakgrunn i denne velge den oppfølgningen som passer best for dine plager. Kiropraktor har også sykmeldingsrett og kan henvise til billeddiagnostikk (MR, CT og røntgen) samt legespesialist ved behov.

Velkommen til oss!

Bestill time online her eller ring 77 06 13 28.

 

Finn din nærmeste klinikk

Din adresseRadius:

Helsegruppen NEMUS har klinikker i alle de største byene og flere tettsteder i Norge.

Alle klinikkene favner flere fagretninger der kiropraktikk og fysioterapi står sentralt. Noen har også lege, manuell terapeut, psykolog, psykomotorisk fysioterapeut, ernæringsfysiolog, massør og akupunktør. Vårt helsearbeid omfatter alt fra pasienter på klinikkene, til bedrifter, skoler og idrettsmiljø. Du kan lese mer om NEMUS her.
 
Velger du å få hjelp på en NEMUS-klinikk, kan du forvente deg god service, grundig undersøkelse, målrettet behandling og forebyggende råd som hjelper deg til å nå de målene du ønsker!

Hvor er vi?
På denne siden har du full oversikt over alle steder i Norge du finner en NEMUS-klinikk. Klikker du på klinikken, kan du lese mer om behandlingstilbud, hvem som jobber der og hvordan du kan få kontakt med oss. Vi ser fram til å høre fra deg!


0

Nyheter NEMUS Harstad

 • 16. oktober er World Spine Day

  16. oktober er World Spine Day

  16. oktober markeres «World Spine Day» verden over for å sette fokus på smerter og plager i rygg. Vi i NEMUS ønsker å bidra til å sette fokus på dette problemet som rammer 8 av 10 i løpet av livet.
 • Muskelskade – fra skade til normalt muskelvev

  Muskelskade – fra skade til normalt muskelvev

  Bløtvevsskade kan forekomme ved f.eks. en overtråkk, en lårhøne, en forstuing eller en vridning av et ledd eller en kroppsdel. Når du får en bløtvevsskade gjennomgår kroppen flere faser i en tilhelingsprosess for å lege området.
 • Ta svimmelhet på alvor

  Ta svimmelhet på alvor

  Noen går og venter på at svimmelheten skal gå over av seg selv, mens andre ikke vet det finnes behandling.

JoomShaper

Ved å bruke vår nettside, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. For å finne ut mer om informasjonskapslene vi bruker, se vår personvernerklæring.