Helsegruppen NEMUS

Artrose

Artrose korsrygg

Artrose korsrygg

Artrose av korsryggen kan være smertefullt og man kan føle seg stiv, men mange har artrose uten symptomer. Hos NEMUS har vi bl.a kiropraktor, fysioterapeutog akupunktør som kan hjelpe deg med å redusere smerte, bedre funksjon og komme i gang med riktigere belastning.

Artrose kalles også osteoartrose, degenerativ ledelse, spondylose eller slitasjegikt. Uttalt artrose gir nødvendigvis ikke kraftigere symptomer enn lite utviklet artrose. Symptomene er individuelle. Artrose rammer flest over 60 år.

Hofteartrose

Hofteartrose

Hofteartrose (også kalt cox artrose) er reduksjon av brusken i hofteleddet og knokkelforandringer som f.eks forkalkninger.

Osteoartrose

Osteoartrose

Osteoartrose kalles også slitasjegikt og er den vanligste revmatiske leddsykdommen hos voksne over 60 år. Mer enn halvparten av alle over 70 år har osteoartrose i et eller flere ledd.

Nakkeartrose

Nakkeartrose

Nakkeartrose er en vanlig tilstand i befolkningen og forekomsten øker spesielt etter 50-års alder. Artrose karakteriseres av sviktende leddfunksjon og smerte. Nakkeartrose utvikles  gjennom slitasjeprosesser i leddbrusk, synovialvæske og skjellet. Atrose  gir ofte stivhet i det aktuelle området. 

Kjeveleddsartrose

Kjeveleddsartrose

Det kan oppstå slitasjeforandringer (artrose) i kjeveleddene i likhet med andre ledd. Det er primært leddbrusken som blir rammet. Når leddbrusken slites ned fører dette til dårligere funksjon i kjeveleddene.

Jeg har henvisning. Kan jeg bruke den hos dere?

Jeg har henvisning. Kan jeg bruke den hos dere?

NEMUS består av private klinikker, og du kan komme direkte til oss uten henvisning. Likevel er det mange leger som henviser til både fysioterapeut og kiropraktor hos oss, for behandling av artrose, revmatisme, post-operativ rehabilitering og vanlige skulder-, rygg- og nakkeplager.

JoomShaper

Ved å bruke vår nettside, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. For å finne ut mer om informasjonskapslene vi bruker, se vår personvernerklæring.