Helsegruppen NEMUS

Formthotics

Dette er en termoplastisk ortopedisk innleggsåle som varmes opp og tilpasses dine føtter direkte i klinikken. Materialet er vanntett, lett å holde rent, lett holdbart og støtdempende. De inneholder også ultrafresh (antibakterielt middel),- for aktivt å bevare god hygiene.

I forbindelse med undersøkelse av dine føtter og tilpasning av sålene brukes 6 spesifikke tester som bidrar til å få en best mulig såle til din fot. Sålene tilpasses spesifikt for hver fot, da det ofte forekommer sideforskjeller mellom høyre og venstre fot. Denne og andre såler som blir brukt i NEMUS-klinikkene tilpasses enkelt av våre terapeuter og erstatter den masseproduserte sålen man ellers kan få kjøpt i butikker.

Formthotics hjelper ankelleddet til nøytral posisjon og fører til en bedre fotstilling når man står i ro, men også bedre fotavvikling ved gange eller løping.  Sålene er med på å redusere «trekkspilleffekten» videre oppover i knær, hofter, rygg og skuldre.

Det finnes mange forskjellige typer formthotics såler basert på hva man skal bruke dem til, enten det er til sport (f.eks. løping eller fotballsko), eller vanlige hverdagslige aktiviteter.  Det kan tilpasses såler ut ifra om man har behov for god komfort eller økt kontroll med underlaget. Formthotics har også såler som er tilpasset smale, høyhælte og lave sko, samt for såler mer egnet for diabetikere.

JoomShaper

Ved å bruke vår nettside, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. For å finne ut mer om informasjonskapslene vi bruker, se vår personvernerklæring.