Helsegruppen NEMUS

Behandlingstilbud

Alle klinikkene i NEMUS har kiropraktor og fysioterapeut. Noen har også akupunktør, massør, lege, psykolog, psykomotorisk fysioterapeut, ernæringsfysiolog og manuellterapeut.

Felles for alle fagretningene er at de tilpasser behandlingen etter dine behov, alder og diagnose, uansett om plagene er akutte eller langvarige.

Hva inkluderer behandlingen?
Vi starter med en grundig gjennomgang av sykehistorie og en god klinisk undersøkelse. Etter å ha funnet frem til mulige årsaker til ditt problem, samt stilt en diagnose, kan vi vurdere hvilken behandling som passer best for deg. Målsettingen ved behandlingen er å redusere smerte, forbedre funksjon og øke livskvalitet. Teknikkene vi bruker i behandlingen, avhenger av hva slags form for behandling du går til. Dette er et utvalg av teknikkene som blir brukt på din NEMUS-klinikk:

Mange forbinder behandling først og fremst med det som skjer på benken, men den inkluderer mer enn det. Vi tilbyr en behandling som kombinerer manuelle teknikker med informasjon, forebyggende råd og veiledning.

Tverrfaglig
Vi jobber i et tverrfaglig miljø, og det er en stor fordel for deg. Da kjenner vi hverandres fagområder godt, og kan tilby deg «rett behandling til rett tid». Det kan være den første behandleren du kom til som er best på ditt problem, en annen kollega på klinikken eller en eksternt som vi kan henvise til. Les mer om tverrfaglig samarbeid her.

Hva er målet ditt?
Når du kommer til oss, kan det være lurt å tenke gjennom hva målet med behandlingen skal være. Vildu øke konsentrasjonen på jobb? Uansett mål, er det viktig at du har riktig motivasjon. Du tar valget! Vi hjelper deg til å nå dine mål, og kan fungere som ditt støtteapparat.

Kvalitetssikring
Vi ønsker stadig å bli bedre, og har derfor høyt fokus på faglig oppdatering og kvalitetssikringsrutiner på klinikkene. Vi håper dette vil bidra til at du føler deg ivaretatt på best mulig måte. Ta kontakt med din NEMUS-klinikk for spørsmål om behandling, eller hvis du ønsker en time.

Du finner din lokale klinikk her

JoomShaper

Ved å bruke vår nettside, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. For å finne ut mer om informasjonskapslene vi bruker, se vår personvernerklæring.